Nova godina – pravi trenutak za promene

Nova godina  je uvek dobra prilika za sređivanje računa i uvođenje konstruktivnih promena u poslovanje. Svi se trude da obaveze iz stare godine završe u što većem obimu kako bi u novu godinu krenuli znatno rasterećeniji i sa novim i boljim poslovima i idejama.

Za neke je nova godina dobra prilika i za unapređenja u internoj organizaciji i promenu alata za rad kako bi ubrzali svoje svakodnevne aktivnosti, povećali produktivnost i na kraju došli i do većeg profita.

Upravo iz tih razloga je nova godina idealan trenutak za besplatnu probu MagelanApp web aplikacije i njeno uključivanje u poslovanje u 2013. godini.

MagelanApp web aplikacija omogućava vođenje evidencije o svim rezervacijama, najavama, putnicima, partnerima i destinacijama koje agencija koristi u svom radu. Osim evidencije tu se nalaze i izveštaji poslovanja koji omogućavaju uvid u neke parametre poslovanja koji se mogu iskoristiti za planiranje i organizaciju poslovanja u narednom periodu.

Posebna pogodnost je i ta da u trajanju od 30 dana možete besplatno probati aplikaciju bez ikakvih ograničenja, troškova probe ili obaveze dalje saradnje. Na taj način proverićete da li vam aplikacija može pomoći u radu i možda početi sa njenim korišćenjem u pravom trenutku – od nove godine i novih rezervacija.

Pozivamo sve turističke agencije da iskoriste priliku i besplatno probaju MagelanApp web aplikaciju i da u novu 2013. godinu uđu sa alatom koji će im uneti svežinu u poslovanje i omogućiti veći profit i bolju zaradu.

Једно мишљење на „Nova godina – pravi trenutak za promene

Постави коментар